KITCHEN AND BATHROOM RENOVATION

Based on an existing, ergonomically extremely badly designed, kitchen and bathroom, we decided to get rid of it all. Integration of gizmos and practical reposition of workspace helps making this apartment more efficient and totally adapted to the client’s particular needs. We created space and openness for a growing family by eliminating the existing wall between the kitchen and living room.

  • Particular attention to ergonomic design
  • Illuminated and open living room – loft feeling
  • Optimizing functionality
  • Low maintenance ceramic floor
  • Optimizing space
  • Kitchen
    • Extendable worktop between two washing machines
    • Integration of a planter exposed to direct sunlight
    • Integrated seating bench
    • Logical circulation for cooking activities
  • Bathroom
    • Adaptation ventilation
    • Designed hanging cabinet
    • Ergonomic drawers
    • Spacious Walk-in shower
    • Wall niches for storage – maximum storage capability

FINAL RESULT

BEHIND THE SCENES